Spinning = riktigt roligt

Kategorier Träning

Jag startade lördagen med en sovmorgon ;), frukost, och ett spinningpass på gymmet! Det var riktigt roligt denna gång, min fjärde i livet 😀 Jag tror det har att göra med att jag kört mina intervallpass på Crosstrainern och har liksom kommit in den sortens träning. Jag som ALLTID gått på koordinationspass, såsom aerobics, step, afro mm och inte alls förstått vad som är så kul med spinning – men nu har det vänt! Nu ser jag inte varför jag skulle gå på koordinationspassen, för känslan efter ett spinningpass eller på crossen är  en heeelt annan och jag gillar den! Att jag sen är knallröd som en tomat i fejjan och svetten lackar är ett bra kvitto att jag tagit ut mig ordentligt! Jag ska försöka gå på dessa spinningpass varje lördag framöver, alldeles lagom med 35+ för mig! Dessutom var instruktören helt i min smak!

En ny känsla har infunnit sig i min kropp – den är underbar! Mitt ryggonda och ömma är borta! Istället OM jag har ont så är det träningsvärk! Det kan jag absolut leva med 😉 Jag är så lycklig över detta och att det har gått så snabbt. För några veckor sedan hade jag jätteont och var stel och öm, pga att jag INTE rörde på mig ordentligt och var svag i bäckenbotten. Att jag nu tagit tillbaka kontrollen över min kropp innebär också att jag inte alls ser lika mycket på tv längre – ingen större förlust för mig. Nu följer jag bara det jag verkligen vill titta på och slötittar inte alls lika mycket som förr 😀

Imorgon blir det yoga – äntligen!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.