Kärlekshelg

Sista dagen på min korta och intensiva semester idag…! Har njutit varenda dag av den! Jag och mannen min for iväg på en weekend på Yxtaholms slott i veckan, för att fira vår femåriga bröllopsdag. Vi hade det helt underbart där! Sviten, omgivningen och maten var suverän! Vi avnjöt sexreättersmiddagar, gott vin och calvados – allt utan att bli avbrutna av våra söta barn 😉 De har varit hos mormor och haft kul! Det var skönt att få tid till att bara vara vi – det händer alldeles för sällan! Det var lika härligt att hämta upp barnen – lite hade jag faktiskt saknat dem…

Rosa champagne!

Puss och skål älskling!

Börjar bli dags att ladda om för en arbetsvecka, med allt som det innebär. Jag hade väldigt lätt för att ställa om till semseterläge, nu får vi se om det är lika lätt att ställa om till arbetsläge…! Från och med denna nya vecka börjar jag med min träning igen – vill inte ha ont i ryggen längre!

Etiketter:

1 kommentar till “Kärlekshelg”

  1. Vad mysigt!
    UFF, träning ja… Den borde man kanske ta itu med… Det är katastrof just nu, men jag skyller på att det är sommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.