Jag har blivit med…

en alldeles egen crosstrainer! Ja eller jag och jag, mannen min och jag har blivit med en 😉 Vi har pratat lääänge om att köpa hem ett träningsredskap och jag har lobbat för en cross och han för ett löpband. Idag kom den levererad hem till oss för att hyra innan vi bestämmer oss för att köpa den! Perfekt att få ha hemma och prova innan man lägger ut en massa pengar och ångrar sig!

Jag har redan invigt den 😀 Jag gillr´n! Den var riktigt skön att träna på och enligt mannen min var den alldeles tyst när jag använde den! So far so good! Nu är det bara mannen min som ska köra på den och bli lika fast som jag!

Jäklar vad jag ska träna nu 😉 Maskinen står i vårt biorum så om jag ledsnar på att träna till musik kan jag slå på en film eller tvn medan jag svettas på crossen! Sen är det bara till att hoppa in i bastun som ligger brevid – vi har med andra ord ett alldeles eget gym här hemma 😀

1 kommentar till “Jag har blivit med…”

  1. Lyx med ett biorum, jag hade nog lätt ställt mig på den varje kväll om jag bara hade ett intressant program/film/serie att titta på. Men på gymmet? Så otroligt trist. Och sällan man timar in bra program på tvn (som man bara ser halva av om man har otur och någon långbent person placerar sig framför)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.