Jag är i mål..!

Ett antal veckor lååångt senare än tänkt är jag nu i mål med min utmaning om att göra “100 armhävningar“. Det har inte varit långt bort att ge upp men efter att ha pratat med mig själv 😉 och påminnt mig om hur besviken jag skulle bli om jag inte slutförde min utmaning har jag nu gjort mitt final test!

Jag kan konstatera att armhävningar är mycket roligare att göra nu än vad det var i slutet av juni 😀 Jag har ännu inte provat att göra på fötterna utan kör på knä, och jag ser ingen egentlig anledning till att göra “vanliga” armhävningar – eftersom jag har problem med mina handleder…

Jag är trots det hackiga genomförandet stolt över mig själv och känner mig glad över att det nu är över 😉

2 kommentarer till “Jag är i mål..!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.