Koppningsmassage

OMG! Jag har idag varit med om den skönaste, häftigaste och mest fantastiska massage någonsin! Vår underbara friskvårdspedagog tillika musikpedagog har gått en utbildning och kan nu även erbjuda oss koppningsmassage! Det liknar ingenting annat jag upplevt och jag hittar inga ord att använda för att beskriva hur det kändes! Jag låg på massagebänken och smålog i 30 minuter och kände mig varm och uppfylld efteråt. Jag har ännu inte upptäckt att jag fått några märken på min rygg av massagen. Nästa gång ska hon få gå loss på mina sätesmuskler… Det blir nog en heeelt annan känsla 😉

“Koppningsmassage är en kombination av svensk massage och 5000-årig koppningsterapi. Gummikoppar appliceras på huden, ett vakuum skapas och både muskelmassa och bindväv sugs upp. Massören för koppan över olika partier på kroppen för att mjuka upp muskler och bindväv.”

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.