Inspirerande dag!

Behöver jag säga att gårdagen var HELT fantastisk?! 😉 Vi var framme en kvart innan de öppnade och det var ganska lugnt med besökare – då! Vid elva gick vi på den första föreläsningen Genvägar till fettförbränning med Fredrik Paulún himself! Den var grym och jag lärde mig en del nytt, men framförallt har jag lättare att förstå saker som jag hör, mer än att “bara” läsa mig till! Jag fick även hans senaste bok 50 genvägar tll fettförbränning signerad innan vi åkte hem 😀

När den var slut rusade jag till nästa – Annika Sjöö – berättade om sin bok och hennes erfarenheter. Efteråt fick jag möjligheten att prata med henne och även få hennes bok Duktig flicka signerad! Det var grymt att få prata med henne personligen och tacka henne för all inspiration! Jag fick även möjligheten att träna tillsammans med henne då hon höll i en Sh´Bam-klass. Jag var rejält svettig efteråt och hade jordens största leende på läpparna 😀 TACK!

Mannen min och jag var på olika ställen då han gärna ville lyssna på fler grymma föreläsningar och jag ville träna, klämma och känna och smaka på nyttigheter! Jag fick även en snabb och gratis behandling av en kiropraktor – kände mig som en ny människa efteråt! Massage av en Kung Fu-kudde på mina ömma skuldror och axlar – nu flödar blodet bättre! Jag kollade hur sned (!!) jag är i mitt bäcken och hela ryggen hos Atlaskotan och pratade länge med en av deras kunniga personal. Tror nog att jag sko boka mig en tid hos dom snart…! Med oss hem kom en del nyttiga och roliga saker!

  • 50 genvägar till fettförbränning (150:-)
  • Bakglädje med LCHF + 400gr BakePro (200:-)
  • Träningskortlek Fit Deck CrossTrain (100:-)
  • Sukrin och Mandelmjöl (150:-)
  • 2 gratisnummer av Fitness Magazine

Längtar till nästa års mässa – då skulle jag gärna gå i dagarna två för att hinna med allt som jag vill göra!!

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.