Mat och träning v 46

Under v 45 har jag gjort allt jag förutsatte mig att göra + lite extra faktiskt 😉 Igår blev det ett extrapass helt oplanerat – Sh´Bam – och laxsoppa till middag istället för ajvar- och fetaostbakad lax – helt OK!

Det var ganska maffigt att gå från noll till hundra på fyra dagar…! Jag var ju sjuk och “otränad” i två veckor, och sen började jag med fyra dagars intensiv träning – gött för musklerna och träningsvärken kom som ett brev på posten 😉 Dessvärre blev det bara ett styrkepass denna vecka, men nu när jag köpt träningskortleken ska jag se till att få till fler styrkepass framöver!

Under denna vecka kommer vi att laga två nya maträtter – det ska bli spännande! Vi har kollat i en av alla våra kokböcker och mannen min fastnade för Snabblagat med viktväktarna. Denna veckas meny ser ut så här:

  • Måndag: Kycklingsoppa
  • Tisdag: Västerbottenpinnar med yogurtsås, ärtor (och kokt potatis)
  • Onsdag: Falukorv med broccoligratäng
  • Torsdag: Köttsoppa med bönor och pasta (Ny maträtt)
  • Fredag: Ostfyllda kycklingbörsar med sallad (och pasta) (Ny maträtt)
  • Lördag: Tacoskväll med gänget 😉
  • Söndag: Vegetarisk lasagne med sallad och keso

Denna veckas träning blir varierad och äntligen ska jag göra yoga – det var längesedan! Fem pass + cykel till/från jobbet och en å annan pw hoppas jag att det blir! Något för själen blir nog ett varmt skönt bad denna vecka + att baka något ur min nya bok! Jag har inte bakat på evigheter nu!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.