Mat och träning v 50

Nu har den femte av åtta veckor gått på min utmaning! Denna vecka har gått väldigt bra, på alla punkter! Veckan började inte så kul med att Zumba-instruktören inte dök upp på Friskis där ca 150 motionärer stod laddade 🙁 Istället blev det ett Bas-pass + styrka för mig – ok träning men träningsglädjen av ett rejält Zumba-pass uteblev… Träningsdvdn var grymt rolig och effektiv (som jag skrev om tidigare). Nu har jag styrketränat 2 ggr/veckan och jag känner mig så mycket starkare och som en fjäder i kroppen 😀 Grymt kul! Att jag dessutom lägger på extra vikter när jag kör är ännu en sporre till att fortsätta!

Maten för veckan som kommer:

  • Måndag: Födelsedagsmat hos söstra mi 😀
  • Tisdag: Malins grönsaksgratäng
  • Onsdag: Jordärtskockssoppa med blomkål (Nytt recept)
  • Torsdag: Kikärtsbiffar med morotstzatziki och kamutvete (Nytt recept)
  • Fredag: Köttfärslimpa med ugnsbakade grönsaker och morotstzatziki
  • Lördag: Fiskgryta
  • Söndag: Lammgryta med kikärtor och kamutvete (Nytt recept)

Vi är efter denna vecka uppe i sju nya maträtter 😮 Men det är inte så ovanligt att vi testar nya maträtter här hemma – det tycker vi är kul! Jag har höga förhoppningar på båda maträtterna och återkommer om de gillas här hemma!

Denna veckas lyx för själen blir nog favorit i repris – ett varmt långt bad, med sällskap av en god bok och skön musik på Spotify (som jag precis skaffat 😀 ). Det är lyx för kropp, knopp och själ med ett varmt bad i vinterkylan – hår och hud behöver en dos av värme och badolja!

1 kommentar till “Mat och träning v 50”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.