Yasuragi – Harmoni

I helgen var vi som sagt på Yasuragi för ett dygns lyx i tystnad och harmoni 😀 Trots att det var fullbelagt och en massa andra männinskor där infann sig ett lugn i min kropp väldigt snabbt! Jag valde bort att ta mig en behandling då jag blev stressad av att “hinna med” allt man vill, på mindre än 21 timmar…! Sova, äta, bada, läsa, vila, yoga……..

Vi började med att svida om till vår yukatan och badkläder, sen var det badintroduktion i det japanska badet! Mannen min och jag valde att tvaga oss i det tysta badet och gissa om vi njöt 😉 Att tvätta sig ren till ljudet av vatten som porlar och känna värmen mot huden i ett dunkelt rum var – magiskt! Att ligga i den stora simhallen och bara vara, bada i de varma källorna och bara titta – det gav massor av energi!

Lite yoga på det, en powernap i en vilstol och sen var det dags för middag på Teppanyakin – som var en smarrig och häftig upplevelse! Tillsammans med tre andra par blev vi underhållna av kocken John och servitrisen Petra. Maten var gudomligt god, och tillagades mitt framför oss! En fyra rätters som för min del bestod av:

  • Katsuryokusallad
  • Biff Teppanyaki med söt stark chilisås, syrad lök, jordnötter & koriander
  • Ankbröst med apelsinteriyakisås
  • Päronpannacotta med limetäcke

Efter en lång natts välbehövd sömn vaknade vi upp utan att klockan ringt, drog oss i sängen innan vi masade oss till frukostbuffén…! Därefter blev det mera bad och mannen min avslutade med att få en yogamassage innan vi packade ihop och åkte hem igen!

TACK min älskade lillasyster för denna gåva – vi är så tacksamma!!! ♥

Etiketter:

1 kommentar till “Yasuragi – Harmoni”

  1. Åh, det låter underbart – vilken present! Enda gången jag haft nöjet att vara på Yasuragit var med jobbet och då vaknade jag knappast utvilad eftersom jag och några kollegor bjöd in oss själva på en annan företagsfest som pågick till 06 och vår konferens startade upp 08. Fast vi hade såklart roligt, annars hade jag ju sovit.
    Men en vacker dag kanske jag också får åka dit och vila upp mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.