Snart är det Vårrus

På onsdag smäller det – då ska jag för första gången springa ett lopp! Jag deltog i Blodomloppet för 7 år sedan och gick då runt på 50min tror jag 😉 Jag hade väl aldrig trott att jag skulle gilla att springa och ännu mindre delta i ett lopp – men nu är siktet insällt: 27min 30sek är tiden! (Den uppmärksamme har sett att jag ändrat i sidan Mål framöver, från 30min till 27:30..!) Jag hoppas det är realistiskt 😀 Jag har de senaste två gångerna under mina löppass sprungit på 27min….!

Jag är full av förväntan och spänd på hur onsdagen kommer bli! Det ska bli mysigt att efteråt smaska på picknick-korgens innehåll och ha det roligt med mina kollegor!

Ses vi där?!

vårrus.jpg

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.