Kalas 40×2

Igår var mannen min och jag på 40-års fest hos våra vänner! En fantastisk trädgårdefest med suuupergoood mat, härliga nya bekanstskaper och soligt väder! Killarna var hos farmor för natten 😀

Känner att en sådan här kväll verkligen laddar batterierna, att få vara bara “Linda” och ett par, att få klä upp sig och vara extra snygg. Att dessutom få sova när och hur man vill, vakna till tystnad är…jag vet inte…hittar inte ordet…fantastiskt! Lika skönt som det är att få “vuxentid” är det att sedan gå till farmor och hämta hem våra ♥

De snygga 40-åringarna var ett suveränt värdpar och vi stannade till sist! Vid ett tog vi den korta promenaden hem och kröp lite kyliga ner i sängen. När vi kom till festen var det 25 och sol, när vi gick hem 12 och mitt i natten 😉

Maten de bjöd oss på var så god att vi gick tillbaka idag med killarna för att hjälpa dom att äta upp allt gott som fanns kvar. Vi fick mer vuxentid och killarna fick leka med deras jämnåriga barn – perfekt!

Grattis och TACK I och O !

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.