Kall och regnig lördag

Kategorier Livet, Träning

God morgon, eller förmiddag 😉 Igår var jag ute med en fin vän, vi åt thaimat, pratade, skrattade och hade en supertevlig kväll! Jag drack två öl till den starka maten och det blev en ganska tidig kväll – småbarnsföräldrar som man är!

Imorse gick vi upp allihop vid åtta, jag åt en banan och drack vatten och kaffe, drog på löparkläderna och snörade skorna för mitt lördagspass – i piskande regn och leriga vägar. Det hade varit hur lätt som helst att stanna kvar i sängen och mysa i värmen men ut tog jag mig! Nu ska jag njuta av mandelpannkakor, lite bloggläsnig innan jag och mina killar drar på en shoppingtur och lunch i ett närliggande centrum tillsammans med morfar ♥

Hoppas du får en fin maratonlördag 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.