Långpass med sällskap

Kategorier Träning

Imorse var det premiär för ett löppass i sällskap med mannen min – dessutom ett långt sådant! Jag gick verkligen ur min “comfort zone” då vi sprang över stock och sten, skuttade över gegga och högt gräs i skogen! Jag har aldrig sprungit så långt eller länge förut och det känns nu ett par timmar senare i min ömma och trötta kropp – men skönt samtidigt! Barnens farmor var här i 1½ timme för att vi skulle få till denna stund tillsammans! Det är inte ofta man behöver barnvakt för att kunna träna – men detta gör jag gärna om! Fast då hellre på bättre stigar, utan gegga och väta! Mina skor och fötter plaskade gött under tiden – vilket gjorde mig arg och att jag fokuserade på det istället för att det bitvis var lite jobbigt! Mannen min var imponerad över att jag andades med näsan hela passet – det trodde han inte var möjligt 😉

långpass.jpg

långpass 2.jpgSjukt nöjd och imponerad över att jag sprang hela tiden, men hade gärna sett att sträckan mätt milen…bara 200m ifrån! För första gången sprang jag utan musik i öronen och lyssnade bara till min egen andning, ljuden i skogen och mina klaffsande steg 😉 Hade Runtastic på men utan ljud under tiden, tittade på iPhonen först när jag skulle stänga av appen! Att hålla ett högre tempo var inte möjligt då underlaget var halt och en hel del backar uppför! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.