Rockungar

Idag har killarna och jag haft en underbar dag! Vi var först hemma hos min fd kollega och blev bjudna på lunch 😀 Killarna lekte gärnet med hennes killar 5 och 7, medan vi kunde snacka om allt som hänt sen hon slutade, om semester, om hus och livet! TACK finaste K! Hemma hos henne fanns det ett gäng med leksaker som vi inte har och både L och E blev förtjusta i deras Paper jamz som jag inte alls har förstått när jag sett dom på leksaksaffären! Gissa vem som ska köpa sig en egen för sina födelsedagspengar 😉 Jisses vad roligt de hade med dessa pappersgitarrer, de spelade värsta riffen och kollade in i spegeln hur de såg ut!

Sen blev det premiärbad för mig vid mina barndomsminnens bad! Det blåste och var inte mer än 20 grader i luften men vi hade kul ändå! På strandkanten stod min pappa och höll koll 😉 Sen kom även min lillasyster och det blev en glass i solen blåsten innan vi for hem till min pappa och blev bjudna på grillad hamburgare! TACK pappa! En grymt mysig dag, med ytterst lite bråk och jag känner mig lite laddad igen!

1 kommentar till “Rockungar”

  1. Du råkar inte ha kostrekommendationerna för FitnessFighten någonstans? Såg en lista där det stod vilka olika kategorier mat man skulle äta vid varje måltid (typ ett A4). Är det nått du känner igen? Och som sagt, är det nått du har kvar sen du körde FF? Vill börja planera men man får ju först kostprogrammet 3 dagar innan utmaningen börjar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.