Cykel + tåg till Mulle Meck

Idag blev det en liten utflykt till Mulle Meck parken i Järvastaden! Först cyklade vi till Ica för att köpa med oss lunch – det blev plättar till killarna och en sallad från självplocket till mig! Sen blev det en kort cykeltur till tågstationen där vi precis missade tåget, men tur var väl det! Det fanns ju så mycket att titta på och prata om där!

Framme i den fina parken lekte vi i tre timmar, med ett kort avbrott för att inta lunchen. Det var ganska mycket barnfamiljer i parken, med utan att det blev lång kö till favoriten linbanan. Parken är himla nice och allt är i fint skick och man behöver inte vara orolig för att barnen försvinner eller tar sig därifrån då det är bra uppbyggt med nästan full översikt och ett staket runt.

1 kommentar till “Cykel + tåg till Mulle Meck”

  1. Bra utflykt! Tror vi ska ha vägarna förbi dit snart igen, men då ska jag se till att ta den lilla i bärsele för med barnvagn var det aningen tufft att hänga med i 3-årings tempo för att dessutom komma fram och med lutningen som var överallt. Sen tyckte jag att det var lite synd att den inte var bättre omhändertagen när jag var där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.