En dag på Naturhistoriska

Kategorier Livet

Det är drygt 2 år sen sist – men vi är lika nöjda idag som ! Idag var barnens morfar med, och vi var lika uppspelta alla fyra av alla djur man kunde titta på. Vi kollade in museets alla utställningar och hann äta lunch i den fantastiska restaurangen – på drygt tre timmar. Vi hade behövt liite mer tid för att slippa stressa den sista utställningen, och om Den sinnrika människan inte varit stängd hade vi definitivt inte hunnit med! Vi trodde naivt vid parkeringen att det skulle räcka med dryga tre timmar – men det gjorde det inte för vår del 😀

Jag fick bromsa mina uppspelta och upptäckslystna barn som skrek “mamma, mamma! titta – titta!!!” som gjorde att jag höll på att svimma av stress! Morfar gled snyggt omkring och läste på skyltarna och berättade fakta för oss!

Även denna gång hade de en heeelt fantastisk fotoutställning, av Joe Zammit-Lucia som gjort djurporträtt utifrån känslor,personligheter och karaktär hos de olika indivderna! Sååå fina! Om du vill se några av hans verk – klicka här!

Denna bild fångades mina killar av!

Killarna, framförallt L, kom ihåg kattfisken som man fick “mata”. Där hängde vi en lååång stund och lyssnade på “mmmm” och “blä – rap” Batteriet till kameran var dött, så jag kunde inte ta en enda bild. Ni får nöja er med dessa halvkassa iPhonebilder tagna i dunklet!

kattfisk.jpg

TACK morfar för en fin dag tillsammans och den goda lunchen!

1 kommentar till ”En dag på Naturhistoriska

  1. sv: jordnöttsmöret kör jag på toppen när gröten är klar, istället för sylt typ.. men pga fettet inte proteinet, keson på toppen får va proteinkällan =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.