Överansträngda vader

Fick svar av Emma på R4F tidigare idag att jag med största sannolikhet “lider av” överansträngda vader… Inte så konstigt kanske med tanke på att jag tränat sådant jag inte brukar träna – en dryg timme varje dag i 10 dagar!

Så nu blir det lite lugnare på kondotionsdelen så att mina vader får vila sig i form! Idag körde jag på crosstrainern istället och det kändes bra! Gjorde alla stretchövningar men bara 1/3 av styrkan. Hoppas hoppas att det känns så pass bra att jag kan springa på söndag igen!!

2 kommentarer till “Överansträngda vader”

  1. Skönt i alla fall att veta vad problemet är! Jag har fått rådet att göra lite övningar för att stärka vader och knän om jag ska fortsätta springa på dem, så det är väl bäst att jag lyder.
    Och du – TACK – har glömt säga det på Fb. Ska kolla igenom dina förslag ordentligt efter semestern!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.