På min frukost!

Jag vill gärna ha en massa nyttiga nötter och fröer på min frukost, oavsett om det är gröt eller kvarg med flingor! Så för att slippa stå och hälla från alla mina 6 paket/påsar har jag en gammal barnmatsburk med en blandning av de alla att strössla från 😀 Snabbt, smidigt och enkelt! Även mina killar vill ha lite strössel på sin frukost!

Jag har ett mått av vardera:

  • helt linfrö eller krossat, beror på vilken jag har köpt!
  • ljust psylliumfrö
  • sesamfrön
  • psylliumfrön (svarta)
  • kokosflingor
  • 2 mått solroskärnor
  • 2 mått chiafrön

Detta ger ett smaskigt crunch och håller magen i trim 😉

Etiketter:

2 kommentarer till “På min frukost!”

  1. Pingback: Nytt på min frukost! | Härliga Var Dag

  2. Pingback: Pimpa gröten | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.