Indianhopp

Idag var det dags för löpskola i R4F-passet. Indianhopp skulle läggas in i mitten av det andra löppasset. Eftersom min kropp säger V I L A blev det inga sådan för mig idag. Hoppas på att någon dags vila till ska göra att jag kan hoppa på löpningen igen. Än så länge blir det kondition på crosstrainerns i lungt tempo – vilket känns ok i vaderna.

Åter till löspkolan och indianhoppen. Dessa är bra för löpare som ju vill ha spänst, benstyrka och stabilitet i sitt löpsteg. Allt detta tränas i de roliga hoppen! Jag ser fram emot höstens löppass då jag plötsligt kommer börja skutta som en indian i spåret, eller varför inte i vinter (löptränar på löpband på Friskis!) då jag plötsligt kliver av bandet och hoppar fram och tillbaka på gymgolvet 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.