Man ångrar aldrig ett pass

Jisses vilken pms-trött-dag jag har haft. Trodde först att det var sista-dagen-på-semester-ångest, men det visade sig vara tant röd som orsakade min trötthet. Hade N O L L lust att gå ner och köra mitt R4F-pass, ville mycket hellre ligga på soffan och trycka i mig resterna av barnens lördagsgodis… Men jag hoppade i träningskläderna och gick ner, satte på skön 80-tals musik och körde!

Mina vader vill förtfarande vila och det spelar ju hjärnan ett spratt vad är vitsen när jag ändå inte kan löpträna?! Men det är ju inte bara löpdelen i konceptet som gör mig till en bättre löpare, det är alla delar tillsammans! Så efter att ha talat med mig själv, funderat och tänkt hade jag ett bra pass med fullt fokus på tekniken i alla övningar!

Man ångrar aldrig ett pass!

1 kommentar till “Man ångrar aldrig ett pass”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.