15 dagars R4F

Kategorier Utmaningar

Igår var det egentligen dags för mig att göra 6-minuters testet igen, för att se hur jag utvecklats efter 15 dagars dynamisk stretch, löpskolning och core/styrka. Men jag valde en helt träningsfri dag istället. Hade tid hos min frisör, ville förbereda för den STORA dagen idag för mina killar plus att mannen min ville få till ett träningspass 😀

Jag kommer inte göra 6-minuters testet förrän dag 30 igen, om jag nu får löpträna framöver! Om jag genomför det nu, kommer det iallafall inte visa någon förbättring tror jag… Nu hoppas jag verkligen att en veckas vila är nog för mina vader så att jag kan göra hela R4F-programmet ikväll! En ny övning är inlagd i löpdelen – kort markkontakt!

Appropå markkontakt, jag kollade på SVTPlay igår kväll Medaljens pris – har du sett den? Om inte, gör det! Helt galet hur våra elitidrottare tränar, det är som de själva sa inte friskvård de håller på med…!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.