Kompressionsstrumpor

Igår när jag sprang på löpbandet under mitt R4F-pass, försökte jag att verkligen känna efter och lokalisera vart det är det gör ont under mitt löpsteg. Jag kom snabbt fram till att det inte är vaden, utan mer på framsidan, typ skenbenet. Då slog det mig att det kanske kan vara en bra idé att besöka löplabbet för att konsultera ett proffs!

Idag besökte jag dom och förklarade mitt problem. Hon sa på en gång att jag borde testa kompressionsstrumpor och “sluta tänka” när jag springer. Antagligen flexar jag på foten för mycket och det blir en överansträngning på framsidan. Mina skor – Nike Pegasus 28, är en riktigt bra sko, så hon trodde inte att det berodde på dom. Jag hade dom med mig, beredd på att springa. Men hon ville inte titta på mitt löpsteg. Hon sa att om det inte hjälpte med strumporna och att slappna av, var jag välkommen tillbaka!

Så, imorn är det upp till bevis! Då ska jag inviga mina strumpor, Nike Performance Elite Compression.

Håll tummarna för mig nu – för jag vill löpträna på riktigt!!

2 kommentarer till “Kompressionsstrumpor”

  1. hoppas dt funkar nu.. 🙂

    ja kettlebell är en mycket bra hemmaträning och jag kan säga att jag har en grym träningsvärk idag, haha.. på ställen jag inte än visste jag hade muskler.. 🙂

    kramisar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.