Känslan – jaa äntligen!

Idag kom jag äntligen ut på mitt första riktiga löppass på flera veckor! Fick en skön och lång sovmorgon, och när jag vakande drog mina killar till SATS och MiniSATS i två timmar. Jag njöt av min frukost i tystnad och laddade för att dra ut. Men när det var dags så öppnade sig himlen och jag fick vänta i två timmar innan det blev ok väderförhållanden.

Känslan i kroppen och mina ben var topp! Jag flög fram på lätta ben och fötter. Rundan bjöd på sol, uppehåll, regn och i slutet ösregn! Jag var dyngsur och genomblöt när jag kom hem efter knappt 7km (snittid på 5:16min/km). Det var bara att dra av sig alla kläder och köra R4F stretch och styrka i underkläderna 😉

Nu är det bara fem dagar kvar av mina R4F-pass och jag börjar längta efter att få köra på egen hand, med en massa inslag av övningarna och tekniken som jag lärt mig såklart!
image

Etiketter:

2 kommentarer till “Känslan – jaa äntligen!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.