Lådbilslandet för tredje gången

Igår var vi iväg på en utflykt hela familjen! Killarna har tjatat och längtat efter att få åka till Lådbilslandet i Nykvarn heeela sommaren! Vi kom fram lagom tills de öppnat klockan 11, kön var lång, men då de bara tar kontanter går det väldigt fort att komma in! Väl inne märktes det inte att det var så många barn och deras föräldrar där. Kötiden till lådbilarna var max 10 minuter – lagom tid för killarna att hitta på bus medan vi vuxna fick stå kvar i kön 😉

För E var detta första gången han körde lådbilarna själv, förra året fick han vara medpassagerare till storebror. Av de fem åken man har på sin biljett valde de att åka tre i just lådbilarna! De andra två åken blev traktor och motorcykel. Förutom att åka lådbil har de hoppat hoppborg, klättrat i klätterställning, gått äventyrsbana och åkt karusell!

Då det var såpass många i parken, säsongens sista helg, och vädret var helt fantastiskt, räckte inte maten i serveringen till… Jag kom fram till kassan precis då alla sallder och köttbullesmörgåsar tagit slut. Så vi fick dela på en 8-bitars sushi och fyra varmkorvar. Barnen tyckte det var en ok lunch, men jag hade verkligen behövt få i mig mer näringstät mat.

Vi åkte hem svettiga, nöjda och trötta fem timmar senare!

Etiketter:

1 kommentar till “Lådbilslandet för tredje gången”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.