Passform

Kategorier Träning

Igår skulle vi på vår fina kusins namnfest – en fin tillställning då vi äntligen fick träffa släkten! Jag hade en plan för vad jag skulle ha på mig, en tunika från MQ inköpt förra sommaren och ett par leggins. När jag drog på mig kläderna visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta…! Passformen var – hemsk! Det blev ett kvitto på att allt jag kämpat med under året gett resultat på min kropp, som mina ögon och hjärna inte förstått förrän igår… Det är så lätt att bara se “fel” och det jag är missnöjd med i spegeln. Mina kläder visade att jag krympt en hel del. L tittade på mig och sa:

Mamma du har växt, fast så här (visar att jag minskat med händerna). Det är för att du tränat så bra!
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.