Så mycket gott

Nu börjar det bli dags att rensa och uppdatera våra recept…! Förra helgen orkade jag inte ta tag i det, men ikväll påbörjade vi att rensa, skriva upp och fixa med alla GI&Hälsa tidningar som ligger i skåpet. Det finns Så. Mycket. Gott! Älskar att få inspiration, färdiga recept att bara skriva upp och köpa ingredienserna! Att slippa tänka varje dag: vad ska vi äta, vad måste vi handla. Det är bara att plocka fram ur kylen och tillaga, med hungriga barn runt benen ;)Denna vecka bjuder bla på “gamla” favoriter från Ica Buffé och några nya från GI&Hälsa.

  • Sötpotatissoppa
  • Ugnspannkaka med bacon, äpple och lingonkeso
  • Fetaostfylld lax med granatäpple och grapefrukt
  • Äppel- & baconbiffar med fetaoströra
  • Kycklinggryta med curry
  • Kikärtssoppa

Förutom detta blir det antagligen take-away och grillning i helgen!

Det är svårt att få till ett bra receptsystem bara… Från tidningar, bloggar, böcker och vår receptpärm. Det blir svårt, omöjligt, att ha det samlat på ett ställe. Får klura ett bra system och göra iordning nån gång framöver…!

2 kommentarer till “Så mycket gott”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.