Ett bonuspass

Innan jag somnade igår bestämde jag mig för att göra om i helgens träninsplaner! Istället för ett njutarpass med löpskorna idag, blir det ett pressar-pass imorn, inför nästa helgs ToppLopp! Jag vill ha sömn och energi i kroppen för att kunna pusha mig ordentligt och då passar det bättre att göra imorn!

Så idag blir det Lofsans tabatintervaller, som hon gjorde i TV4 förra helgen – 24 intesinva minuter ska min kropp få genomlida + dagens 2-3 tabataplankor…!
image

Etiketter:

3 kommentarer till “Ett bonuspass”

  1. Vad tyckte du om Lofsans pass?? Jag körde det i förrgår o det var ju riktigt jobbigt o bra!
    Perfekt för mig att köra när barnen sover eftersom jag inte får springa riktigt än. Varannan dag är målet 🙂 plus en massa pw m barnvagn!

  2. Pingback: Intensiva intervaller | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.