PB på 5km

Wihooo! Heja mig! Det var nog en bra idé att ta ett bonuspass igår och skjuta på löpningen till idag – för det blev nytt PB på 5km! Tidigare har jag mätt tiden 27min, en snittid på 5:24min/km Idag blev det med en månads R4F, och allmänt mer träning i kroppen, mer sömn och bra mat i kroppen (än en lördag förmiddag) en snittid på 5:07min/km det tog alltså 25:35min

image

Grymt nöjd, sjukt trött och full av endorfiner stretchade jag och hällde i mig en proteinsmoothie innan kvällens middag fixas! Nu blir det inte mer löppass innan ToppLoppet går av stapeln på lördag! Lite CirkelFys, yoga och pw på lunchrasterna är vad jag tänkte träna i veckan – toppa formen med vila helt enkelt 😉

Etiketter:

5 kommentarer till “PB på 5km”

  1. Hej hopp..

    Men GRATTIS , vilken BRA tid.. Enormt skön känsla när man slår sitt PB.. 🙂 Jag kämpar med att komma under 30 minuter på 5 km.. 🙂

    Nä just nu har jag ingen utmaning mot mig själv, eller inte mer än att jag ska träna 4-5 dagar i veckan och då ska det var minst 3 löppass.. 🙂

  2. Pingback: ToppLoppet 2012 | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.