Plankutmaning – vecka 3

Ojojoj vad det tog i magen av att göra plankan i tabataform 😀 Det trodde jag inte! Nu blir det en ännu lite tuffare upplägg veckan som kommer! Vi fortsätter med tabata och cirklar! Är säker på att veckans träningsvärk i magen kommer vara grym! (saxat från Annie)

Dag 1-3-5
T-A-B-A-T-A på bollen. Alltså 20sek jobba/10sek vila x 2. Eller tre för de tuffaste!

Dag 2-4
Nu kör vi en cirkel. Planka med bollinrullningar och sidplankor. Kör minst tjugo indrag med benen, eller så många du orkar i tre omgångar. Kör sidoplanka i 30-50 sekunder på varje sida. Vila och börja om.

Etiketter:

1 kommentar till “Plankutmaning – vecka 3”

  1. Pingback: Nu kör jag igen | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.