ToppLoppet 2012

Wihooooo!! Hör ni mitt endorfinstinna tjut 😉 Wow vilket grymt bra lopp! Bra arrangerat, skön bana och härliga tjejer i “mitt lag”. Tvärr fattades två av olika skäl – ni var saknade! Alla 4 sprang på årsbästatider och jag slog mitt PB från förra helgen med 12 sekunder – en snittid på 5:05min/km

Jag hade massor av energi och lätta ben under loppet, sprang utan musik i öronen och njöt av all underhållning längs banan och ljudet av fotstegen från oss löpare! Hittade “mitt” tempo ganska snabbt och sprang i en liten klunga från 2km till målgång. När jag närmade mig mål la jag högre växel och när jag såg klockan – 25:15 spurtade jag de sista 100! Sprang kräkfärdig  in som nummer 60 av 1060 startande kvinnor i 5km, på tiden 25:23 😀 Precis då jag gått i mål, fått min goodiebag, medalj och flaska vatten är lyckan TOTAL i kroppen och jag kan inte sluta le! Vädret var med oss och det var uppehåll från det vi kom vid strax efter ett, fram tills vi packade ihop oss efter lopp och grymt god picknick vid halv fyra! Kallt var det visserligen, men det var bara att ta på sig mer kläder 🙂
image

Startade dagen med banan/morotspannkakan, en lunch av kycklinglasagne, keso och sallad, massor av vatten, och en halvtimma innan start åt jag en av mina egengjorda proteinbars! Efter loppet bjöd jag mina tjejor på kaffe och rawfood chokladbollar!

Vi har bestämt att detta gör vi om nästa år – jag längtar 😉 TACK finingar för en grymt rolig dag!! Jag har skrattat massor och njutit av dagen med er!

Etiketter:

3 kommentarer till “ToppLoppet 2012”

  1. Grattis till ett jättebra lopp, vad roligt med PB 🙂
    Jag är så bitter att jag inte kunde delta!!!
    Vi får höras om någon träningsdate framöver!

  2. Pingback: Fler lopp!? | Härliga Var Dag

  3. Pingback: ToppLoppet 2013 | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.