Därför

Kategorier Träning

Idag var det ett ritigt grymt endorfin-laddat-pass! Det är därför jag tränar! Känslan under och efter ett underbart, svettigt, förlösande, roligt, tufft pass är O.S.L.A.G.B.A.R! Jag har inte gått på Box sen nån gång i våras och kände direkt att jag saknat denna typ av träning – ut med alla aggressioner på mitzar och kuddar, hålla emot för min sparringpartner – grymt för alla känslor som behöver få utlopp! Jag slog av en nagel, fick lite blåmärken och blödde från ena knogen efteråt 😉

Ska försöka pussla ihop mitt träningsupplägg så att jag får in Box iallafall varannan vecka! Det krockar med mina andra favoriter CirkelFys och IntervallFlex…

1 kommentar till ”Därför

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.