Plankutmaningen – hur har det gått?

Kategorier Utmaningar

Nu har mina fyra veckors plankande tagit slut! Måste erkänna att jag tappade fokus den sista veckan och har inte gjort alla plankor – 3 av 5 denna vecka…

Jag är glad att jag gjort denna utmaning eftersom jag fått en massa bra tips på “nya” plankor. Tack Annie för det tuffa upplägget! Jag kommer att fortsätta planka, flera gånger i veckan för jag vet hur bra det är för min hållning och starka core. Det finns ju några olika magutmaningar som pågår ute på nätet och jag får se om jag kanske hoppar på någon ny – men inte ännu. Måste ta mig igenom den kommande veckan först 😉

En bild på min mage efter fyra veckors plankande har inte tagits – men det kanske kommer en längre fram!

Hur har det gått för dig?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.