Ice Age 4

Kategorier Livet

Idag kom vi äntligen iväg på bio för att se Ice Age 4. Killarna har velat se den i mer än ett halvår! Då det är bra länge sen den hade premiär var utbudet av biografer och tider att välja på väldigt litet. Vi fick ta oss ut på en utflykt med pendeltåg till stora staden för att gå på Sergel mitt på dan! Vi åt en smarrig lunch nere i Hötorgshallen, köpte lite biogodis och popcorn (ja – på en tisdag 😉 ) och satte oss förväntansfulla i salongen – som var full!
image

Filmen var riktigt rolig och man skrattar högt både som barn och vuxen! Det enda jag saknade var “rösterna” på karaktärerna som inte var desamma. Att ta sig hem i eftermiddagsrusningen gick ganska bra, förutom att sms-biljetten dröjde och vi missade ett tåg. Då passade vi på att äta lite matsäck!
Imorn är det dags att gå tillbaks till jobbet, efter nästan två veckor av sjukdom och föräldraledighet – hej vardag!

2 kommentarer till ”Ice Age 4

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.