Ett obehagligt besked

Imorse tog jag mig till läkaren för att få hjälp med min envisa hosta. Är inne på min fjärde vecka nu, och i lördags kväll fick jag känningar av feber och ont när jag andades… Trodde väl att jag skulle få slemlösande och kunna jobba om ett par dagar – MEN det visade sig att jag är sjukare än trott… Min sänka låg på 110 (normalt/friskt är 3…!) och jag hade inte så fina lungljud. Konstaterad lunginfalmmation och två veckors sjukskrivning…

Jag fick panik när jag hämtade ut min medicin och tårarna forsade – jag, lunginflammation?! Inte att leka med… Nu blir det TOTAL VILA och återhämtning i två veckor. Jag hoppas innerligt att jag inte smittat någon i min omvgivning! Imorgon ska jag och E till samma läkare för att undersöka hans hosta, som är inne på tredje veckan…
image

Att ett litet stick i fingret kan orsaka sån ångest…

8 kommentarer till “Ett obehagligt besked”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.