Vardagslyxar

Idag blir det vardagslyx hela dagen. Energin börjar komma tillbaka, inte så konstigt då det jag gör är att sova eller ligga nerbäddad, och enda ansträngningen är att ta sig toa och köket för att göra frukost och lunch. Till frukost idag blev det: färskpressad apelsinjuice och protein pannkakor. (recept i annat inlägg!) Sen blev det ett lååångt varmt bad med sällskap av Munken som sålde sin Ferrari via bibliotekets streamade utlåning av ljudböcker 🙂 Som avslut på mitt vardagslyx har jag sett den näst sista Twilight-filmen och bara lääängtar efter att gå på bio och få veta hur det slutar….
image

Nu är det dags att äta lunch och sen sova en stund – ännu lite mer vardagslyx 😉

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.