Första advent

Kategorier Livet

Igår var det första advent och vi gjorde väl samma sak som många andra – satte upp julstjärnor och gardiner, bakade lussebullar, pepparkakor, tände det första adventsljuset och mös! Det låter ju mysigt, men för mig var det en dag full av motgångar… Stjärnorna som skulle upp samarbetade inte alls. Glödlampor gick sönder, snören gick av, lampsladd och glödlampor passade bara ihop med vissa (helt otroligt att en glödlampa kan lysa i en lampsladd men inte i en annan!), jag spillde i köket mm

Men vilken fröjd det var att se mina ♥ baka lussebullar, och äta dom njutningsfullt, att få krypa upp i soffan med mannen min se sig omkring och känna dofterna, dricka årets första glögg och fika på det nybakta när barnen gått och lagt sig! I år fick vi även en vit advent, till skillnad mot förra året då det var 10 grader varmt ute…!
image

Som jag längtat efter att dricka glögg! Det är ju så gott! Men jisses vad sött det är… Tror jag måste leta rätt på en mindre söt variant, eller börja dricka glöggte istället! Det är inget kul när tungan krullar ihop sig av det söta. Vilken är din favorit?

2 kommentarer till ”Första advent

  1. Det ser hur som helst väldigt mysigt ut! Och vad kul att baka med de små! Vår lilla tvååring har inte riktigt fattat poängen än med det där, hon står istället vid sin egna leksaksspis och kokar “kaffe” :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.