Ompysslad

Idag tog jag mig iväg till min lillasysters salong Bromma Cosmetique för att bli ompysslad en timme! De har tagit in nya produkter och gör nu även syrabehandlingar med DermaCeutic vilken hon ville att jag skulle göra! Dessutom behövde mina vildvuxna och osynliga ögonbryn (och fransar) fixas till.
image

Hon började med att forma och färga fransar och bryn – hej mina ögon, det var länge sen! Det är sån skillnad på färgade och ofärgade bryn och fransar! Sen gjorde hon en milk peel. Vilken var allt annan än skön då den verkande syran lades på. Efteråt var jag lite flammig och röd, och huden känns otroligt ren! De närmsta dagarna kommer jag att “ömsa skinn”/fjälla i ansiktet, och när det är klart kommer jag ha hud som ett barn!
image

Före & Efter

Med mig hem fick jag en reparationscreme från DermaCeutic att smörja, smörja, smörja mitt ansikte med för att bla hjälpa huden med cellförnyelsen och förlänga resultatet av behandlingen. Det blev även påfyllning av mina Decléor produkter och en ny mascara att testa!

Tusen tack min älskade syster för en skön (nästan hela tiden) stund med lyx och avslappning!

Etiketter:

2 kommentarer till “Ompysslad”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.