En vecka till

Idag var jag till vårdcentralen för att prata med min läkare och kolla mina värden. Fick träffa en annan läkare då min hade semester, även hon var fantastisk! Hon förklarade för mig att jag antagligen “lider av” (hmm låter hemskt!) “post virus trötthet”. Ganska vanligt efter framförallt en lunginflammation.

Mina värden var normala, och tröttheten är inget ovanligt även om det är jobbigt. Hon ansåg att en veckas vila till från arbete var vad jag behövde, plus att börja ta mig ut på kortare promenader i den kalla friska vinterluften! Det hade varit otänkbart för någon vecka sen, men nu känns det som att der är något jag klarar av och vad min kropp behöver!

Hon sa även att kroppen behöver brytas ner för att efteråt kunna bygga upp ett ännu starkare immunförsvar. Specillet i mitt yrke är man extra utsatt för bakterier… Att jag har mina två killar som är lite småförkylda gör att jag utsätts för en del virus med. Har kännt av halsont och värk i bihålor i veckan, men inget som brutit ut.

Jag vågar knappt tänka tanken hur mycket sämre jag varit om jag inte hade haft min träning… En veckas vila med lite promenader ligger framför mig – sen hoppas jag att jag är redo för att återgå till jobbet igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.