Förhandsvisning av “Hitta Nemo 3D”

Idag har vi varit iväg på äventyr! Det var Mgroup som bjöd på förhandsvisningen av min favoritfilm Hitta Nemo i 3D. Eventet ägde rum på Biograf Skandia där det vimlade av andra bloggare som bjudits in. Det var riktigt roligt att träffa på Ida och Alfa med sina äldsta tjejer – vi får se till att ses snart igen 😉

Det bjöds på dricka och godis, och en schysst goodiebag att ta med sig hem. Mina killar har sett filmen hemma många gånger, såpass mycket att skivan gått sönder. För mig och  L var det andra gången vi såg en film i 3D och för mannen min och E var det första gången. E tyckte glasögonen gjorde ont, så de åkte av efter en stund. Han satt still nästan hela tiden, mös i mitt knä och stod upp omvartannat. Bra gjort då filmen är 1:48 lång 😀 Gissa vem som somnade snabbare än snabbt i bilen på väg hem…?!
image

Tack till Mgroup för en trevlig biostund och fin goodiebag!

Etiketter:

4 kommentarer till “Förhandsvisning av “Hitta Nemo 3D””

 1. Kul att det var en hit!

  Måste även säga att jag tycker du är sjukt snygg! Jättevacker. All träning och kost har verkligen gett resultat och det verkligen lyser om dig. Även om du nu är sjuk och trött så var det inget som syntes igår på bion. Jättekul att se och det ger mig en boost 🙂

  1. Tack fina du! Jag rodnar bakom skärmen 😮 Jag får säga detsamma – att du är vacker!
   Tycket du är grym som tagit tag i din träning och kosten – fortsätt kämpa 😀
   Kram

 2. Och jag måste skriva under på Idas ord. Vi pratade faktiskt om dig imorse i pulkabacken och konstaterade att i närheten av så där fräsch hade ju inte en annan sett ut om man legat sjuk i 4 veckor.
  (Fast jag konstaterar ju såklart att ALLT beror på den där Milk-peelen – men berätta inte det för Ida.. 😉 )

  1. Hihi 😉 Tack och bock! Såklart är det Milk peelens förtjänst och det dunkla biomörkret gjorde nog sitt till! Jag somnade snabbare än blixten när Så mycket bättre var slut!
   Riktigt kul att äntligen ses – ser framemot fler gånger!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.