Min tomte och pepparkaka

Kategorier Livet

Luciafirande x 2 idag! Fick ställa klockan på sex för att hinna äta frukost i lugn och ro och klä på tomtedräkt och pepparkakskostym! Först åkte hela familjen till Es förskola för att bli lussade för. E var såå glad och peppad innan, men när han väl kom ut i tåget började han gråta och ville inte alls sjunga! Alltså vår sångfågel – som alltid sjunger här hemma…

Mannen min och L gick innan det var luciafika, för att åka till skolan, för luciatåg nummer två. Tåget började inte förrän en timme senare, så jag hann vara med E under fikat innan jag drog till L – puh! Även L förvånade han med – han som aldrig har sjungit under uppträdanden valde själv att vara med i skolans tåg – och han sjöng 😀
image

Jag är så glad att jag fick vara med mina ♥ idag! De andra åren har jag inte kunnat vara med då vi haft luciatåg på jobbet… Glad lucia!

1 kommentar till ”Min tomte och pepparkaka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.