Anlitat PT

Kategorier Träning, Utmaningar

Wiiiiee! Jag är så glad över att jag tog tag i min dröm om att anlita en PT! Blev sporrad av Annah då hon skrev om att hon anlitat PT – i december – grymt gjort Annah 😀 Kort därefter mailade jag hennes PT och nu är allt klart. I tre månader ska jag coachas av Sofia, till ett bättre, starkare och tightare jag! Fick mitt kost- och träningsprogram för de första veckorna igår och gissa om jag är taggad till att sätta igång…! Såpass att jag smygstarar på lördag med ett av hennes styrkepass OCH en löprunda hem från Friskis i mina nya skor 😉

Känns grymt att få hjälp av ett proffs med att komma igång med träningen efter min långa sjukdomsperiod! Bloggen kommer såklart att ha detta fokus under kommande tre månader! Mina mål med att anlita en PT-online, mina pass, min kost och vår träningsträff mm! Detta var EN av de saker jag har att berätta för er!

10 kommentarer till ”Anlitat PT

  1. Så roligt att läsa! Det har hänt massor för mig, även om jag ibland tvivlar, men då är det bra att kunna se att måtten faktiskt förändras och att jag blir starkare =) Har verkligen varit guld!

  2. Åh vad kul! Blir supersugen jag också, och OJ vad pepp jag kommer vara när jag är frisk – och har julätit klart. 😉
    Jag är lite sugen på bodycomf. Hon är grym tycker jag, läser du hennes blogg? Kram

  3. Åh va kul! Jag körde med PT vid 4 tillfällen förut och det var sååå bra och kul! Skulle mer än gärna träna med PT fler gånger.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.