Jag = blivande instruktör

I mars och maj kommer jag att gå utbildningar på SAFE-education i Stockholm! 😀 Jag har funderat på detta i över ett år nu, bollat idéer och tankar, vilken väg ska jag gå, mailat och ställt frågor och nu äntligen bestämt mig och anmält mig till deras teoriutbildning – steg 1, och gruppträningsinstruktör – steg 2. När jag är licensierad instruktör till sommaren hoppas jag att SATS eller något av de andra gymmen i min kommun vill anställa mig, på vik eller fasta pass 😀 Om jag nöjer mig med detta återstår att se, eller om jag väljer att satsa på detta på heltid…!?

Så. Jäkla. Nice! Att börja trampa min stig 😉

10 kommentarer till “Jag = blivande instruktör”

  1. Åh va roligt! Jag har också haft funderingar på det där – innan jag blev gravid. Fast då som löpintruktör på Friskis & Svettis. Och även läst en del lösa kurser i friskvård, anatomi & fysiologi och hälsopromotion med tanken att eventuellt göra något mer av det hela i framtiden…
    Men än så länge har det inte blivit något av med det hela.

  2. Va kul att du satsar på nåt för dig själv! Det känns som att du verkligen hittat din grej, det här med kost och motion 🙂

  3. Men hå! Jag hade helt missat det här inlägget, Ida informerade mig om att du skulle läsa till instruktör. Hur roligt!?! Låter som helt perfekt grej för dig, jag hoppas att du fortsätter smitta av dig energi (för det gör du även om jag inte tar mig till gymmet!). Hurra!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.