Årets näst sista dag

Kategorier Livet

Igår var det näst sista dagen av  året 2012! Den spenderade vi i Sydpoolen med morfar! En av julklapparna till barnen från min pappa och lillasyster – TACK! I knappt fyra timmar susade vi i rutschkanor, simmade i vågor, värmde oss i bubbelpool och bastu – skrattade och hade kul!

På vägen hem släppte mannen min av mig i Kista för ett par timmar med min fina M. Vi pratade om livet mellan shoppingen i favoritbutikerna, trängdes med alla människor, åt god mat i food courten och avslutade med att gå på bio 21:10 – mitt i natten 😉 Jag höll mig vaken och åt upp naglarna av all spänning – att se Bond på bio är en heelt annan grej än att se den hemma! TACK fina M för en mysig kväll!

Med mig hem fick jag mina julklappar av mannen min – en ursnygg klänning och topp från Desigual ♥ Även ett armband från Charming, med en berlock av ett hjärta som symbol för vår kärlek!

Hoppas på att kunna skriva mina resterande återblickar för 2012 snart, del två är nästan klar, ska bara lägga in bilderna! Håll ut! Nu ska vi till SATS hela familjen och bränna av årets sista träningspass!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.