Avstämning – Fokus i 100 dagar

Kategorier Livet, Träning, Utmaningar3 kommentarer

I slutet av september satte jag upp fem nya mål att ha fokus kring under årets 100 sista dagar. Det var med inspiration från Olga Rönnberg jag tog mig an denna utmaning. Jag älskar utmaningar, som du kanske har förstått! Denna gång var mitt fokus ganska långt ifrån mina tidigare målområden – och det tycker jag har varit väldigt bra! Så här var mina mål:

  1. ta tag i mina drömmar och förverkliga dom. Check OCH check! Jag har sökt utbildning på SAFE som instruktör i mars och maj och jag har anlitat Sofia, min PT-online, för att få hjälp att forma min kropp! Till sommaren ska det bli väldigt roligt att se vart jag står med eventuellt jobb som instruktör och hur mycket muskler jag byggt!
  2. läsa och inspireras i mitt föräldraskap Check! Jag har lånat böcker på biblioteket och köpt hem två böcker, varav den ena ska påbörjas snarast! Jag upplever att vi är en mer harmonisk familj nu.
  3. träningspassen ska vara av bästa kvalitet och inte kvantitet, styrketräning 3 dagar/vecka Check, eller nåt… Jag drog igång med styrketräningen efter jag satte detta mål, men sjukdom stoppade min plan rejält! Nu har jag nya mål för 2013 med hjälp av min PT!
  4. ha datenights med mannen min – gärna gå på restaurang Check. Vi hann ha en datenight i oktober, sen blev det inga mer pga sjukdom… Vi ska ta igen det med råge detta år, då det var vår julklapp till varandra – en datenight per månad!
  5. äta det som jag vet att min kropp mår bra av – inte för att stilla min gom Check, eller nåt. Jag har lärt mig att lyssna på min kropp och faller inte lika ofta för frestelsen. Under december har jag inte haft balans i mitt ätande, men jag är medveten och gör val.

Jag tror att mina fem veckor hemma sjuk verkligen fick mig att reflektera över mig själv, min vardag och vad jag vill. Jag har fortfarande saker som jag vill jobba för, fler drömmar att ta tag i, vi får se om det är något som dyker upp här på bloggen!

3 kommentarer till ”Avstämning – Fokus i 100 dagar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.