Intervaller på crossen

Idag var planen att köra intervaller på löpband (20/40sek upplägget i 20 min) men då mina nya löparskor och det ovana underlaget gett mig “träningsvärk” i foten sen passet i söndags så tänkte jag om och körde ett intervallpass på crosstrainern här hemma istället! (då kunde även mannen min få till ett träningspass ikväll 🙂 )

Jag körde i 26 svettiga minuter och vartannan var på trögt motstånd men samma kadens som när motsåndet var lättare..! Jag räknade ner sekunderna kan jag lova, det var fram med pannbenet och köööra! Efteråt är det en sån skön känsla i kroppen, svetten rinner och jag njuter av en smarrig smoothie för att kyla ner mig 😀
image

Nu är det godnatt och jag ber om ursäkt för att jag inte hunnit svara på era kommentarer, eller varit inne hos er och läst – i helgen ska jag läsa ikapp!

6 kommentarer till “Intervaller på crossen”

    1. Vi hyrde den först från en träningsbutik, sen köpte vi loss den för billig peng! Bra om man vill testa vilken man vill ha och vilken som passar i utrymmet 🙂 Bremshey Sport är märket och den har “drevet” bak.
      När flyttar ni?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.