Älskade helgträning

Helg = träning utan stress! Dessutom efter att ha fått sova ut (vaknade 9:30!) och ladda med frukost ordentligt! Så. Bra. Det. Kan. Bli!

Mannen och barnen hängde på SATS och jag körde gärnet på mitt Friskis!. Idag var det dags för det andra av mina två supersetspass, och jag ökade IGEN på 2 övningar, samt förbättrade roddtiden med ytterligare 2 sek 😀

När mitt pass var slut la jag till ett magdödarpass jag sett i somras, och velat testa! 5 övningar i en cirkel, med en medicinboll i 3/5 övningar. Det kändes kan jag säga, och jag tror att detta kommer göras fler gånger! Ska hitta ett substitut för bollen så jag kan köra det här hemma också, de dagar jag inte har träning på Friskis 😉
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.