Fika, skor och stegräknare

Efter träning och mat i magen tog vi oss till centrum för lite shopping och fika! Vi stannade på waynes (en muta för att få med barnen OCH få dom att sköta sig 😉 ) och jag tog mitt “lördagsgodis” iform av en granolakaka. Den var gjord på havreflingor och pumpafrön, russin och honung – typ. Med en stor kopp mörkrostat kaffe tog vi oss an de sista butikerna.

Jag snubblade över ett par nya skor för halva reapriset på Stadium! Ett par Nike Flex för 349,50:- istället för ordinarie 999:- 😀 Nu kommer gymträningen gå ÄNNU bättre. Jag har letat på mellandagsrean men inte hittat några, så visade det sig att det fanns på hemmaplan – så bra!

Köpte även ett nytt batteri till min stegräknare! Nu ska det tas en massa steg, iallafall de dagar jag inte styrketränar! Läste att de nya rekommendationerna är 12 000 steg/dag, så det är vad jag har tampas med.
image

Etiketter:

4 kommentarer till “Fika, skor och stegräknare”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.