Intensiva intervaller

Idag var det dags för mitt intervallpass på löpbandet. Förra veckan planerade jag om till ett intervallpass på crossen då jag kände av i framförallt fötterna efter helgens löprunda. Så det var ett tag sen jag körde intervaller, och bara andra gången denna varianten!

Sofia rekommenderade mig att köra ett intensivt pass på 20min med upplägget maxa i 20sek/ståvila i 40sek. Men jag kände mig väldigt pigg i benen och utmanade mig med lite längre intervall och kortare vila 25/35, på 0,5 i motlut. Ökade farten de sista tre minuterna och sprang på galna 17,3..! Svetten lackar under och efter passet, och en middag har sällan smakat så gott som efter detta intensiva pass!

intensiva

Har använt mina nya skor på boxpasset, styrkepasset och idag på löpbandet – grymt sköna och bra vid löpningen! Undrar om de ochså ger träningsvärk i fötterna, såsom Speedcrossen gjorde efter första långa löppasset..!? Nu har jag tränat fem dagar i rad och ser framemot att få vila i två dagar! Det blir nog pw på lunchrasterna, men annars vilodagar och massor med sömn!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.