För att jag mår bra

Ikväll var det svårt med motivationen till att ta mig till Friskis. Höll på att somna när vi nattade killarna, var frusen och helt opepp på att gymma överhuvudtaget. Det hänger antagligen ihop med mina hormoner och pms – hur kul är det egentligen!? Äter “fel” (en å annan pepparkaka, mer av de dåliga kolhydraterna, som jag annars inte äter..!) och osug på träning = dålig kombo för kropp och knopp.

Därför var det bara att göra, utan att tänka och känna efter. På med snyggaste träningskläderna och åka iväg. Summa sumarum av mitt pass ikväll – wihoo!! Jag ökade på tre av sex övningar i mitt första upplägg som jag hittills inte ökat en endaste gång på!! Av misstag råkade jag lyfta 24,5 kg i bänkpress, i sittande rodd ökade jag äntligen (vet att jag är stark men har inte tagit mig ur bekvämlighetszonen) och när jag skulle köra axelpressen var “mina” 5 kg hantlar upptagna så jag tog 6 kg (alla övningar 15reps x 3) – easypeasy 😉 Man ångrar aldrig ett pass och det är sjukt kul när det plötsligt släpper och kroppen orkar mer! Nu kom motivationen tillbaka och jag får kvitto på att mitt slit ger resultat, när jag nästan kände att jag ville ge upp (alldeles för ivrig – vill att det ska gå snabbare med min utveckling…)
image

Kanske gick det extra bra idag när jag väl var där, med planen på att göra ett nytt kvällsmål, med inspiration från Emma! Jäklar vad gott proteinfluff jag vispade ihop efter en varm skön dusch! Detta kommer jag göra mååånga gånger!

½ mosad banan
½ dl äggvita
1 dl kvarg
1 msk jordnötssmör
2 tsk kakao
1 tsk carob
lite kakaonibs och kokosflingor (både i fluff och som dekoration)

Mosa bananen, vispa äggvitan till ett härligt fluff, i med alla ingredienser och vispa lite till. Toppa med extra kakaonibs och kokos – NJUT!

Jag älskar att träna – för att jag mår så jäkla bra av det! Älskar att känna kroppen, muskler och knoppen jobba! Att svettas, vara helt slut och skakig, kämpa lite till OCH för att man kan äta så mycket gott på kvällen som hjälper min kropp att återhämta sig och bygga muskler 😀

3 kommentarer till “För att jag mår bra”

  1. Pingback: Blev bra tillslut! | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.