Man ska tydligen vara trött!

Ikväll var det dags för mitt andra styrkepass, som jag annars brukar köra på lördagar (vi drar på mini-skidsemester över helgen). Lika trött om inte ännu tröttare var jag ikväll, efter längre dagar på jobbet denna vecka. Huvudet fullt av tankar, tomt av allt tänkande och så planerande inför skidresan… På med kläderna och dra till ett relativt folktomt Friskis (älskar att träna på torsdagar för då har alla andra annat för sig 😉 ). Hur det gick? Jo tack – grymt bra! Jag ökade i ALLA sex övningar! Allra mest glad är jag över ökningen i flyes – som jag kämpat med mina 6 kg hantlar och idag blev det 7 kg! Även en stor ökning i stående rodd från 25 kg till 30 kg 😀

Jag ska alltså vara trött för att prestera som bäst – för då tänker jag inte utan krigar på!

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.